Saturday, September 3, 2011

It's about Squirrel and Pirates Ship Melaka :)

Heyyyyyyyyyyyyy all,
Okey, cerite pasal rayaa. Wehaa memang syok yang amat tktahu nak cerite cemane. Wahahaha, raya kedua sepatutnye onghang pergi beraye jejalan ziarah rumah orang tapi kami sekeluarga tejerit terhapelah semua menangkap situpai. Gile sengal bebenor wehee.Telompat-lompat kami sekeluarge menangkap tiga hekor tupai tesebut. Hm, mesti jiran sebelah dikampung ingat ' adee oghang histeria ke ape dkat sebelahh!' Uishhh tadelah, kitorang gila tegelak menangkap tupai ah. Tu yang bising nyahh! Pukul 4.45pm tksilap baru habis keje menangkap bende alah tuh. Kemudiannye, AyahOm kitorang ajak mandi laut wehee. Kitorang punyelah suke gile bersorak Yeyyyyy! Packed-2 baju kitorang bertolaklah menuju ke Pengkalan Balak! Mandi punye mandi dah nak senja kitorang singgah kedai Cake beli kek sambut harijadi Hafiy di kampung. Malam Raya ketiga  kami semua berjalanjalan di Pusat Bandaraya Bersejarah Melaka. Funfair dekatdekat area Cruises leew satu-2 tempatnye. Wahaha, Pirates Ship Melaka besth dohhh. Kitoranglah yang terjerit 'Wohoooo-Wohoooo' Mmanusia-2 yang lain tkde pun mcm kitorang, semua senyap je. Kitorang niha cucu-cucu Sa'adiah yang Over haa. Pukul 1.00 pagi before otw balik rumah nenek kitoang singgah kedai mamak wehe. Kay, smpai sini jelah cerite saye. Yang pasal BOY 'HIJAU' kita cerite next posted okey. Kbaii :D
Pirates Ship Melaka, Inilah kitorang naik haritu :D
Wohoooooooooo'